14/11/2020 14/11/2020 Στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Karaburma νοσηλεύεται ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοίό.  Σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν, η κατάστασή του μέχρι στιγμής είναι καλή, σταθερή και υπό έλεγχο. «Η παροδική κατάσταση του πυρετού καταγράφηκε πριν από δύο ημέρες, και μετά από αυτό ο Μακαριώτατος ήταν απύρετος και χωρίς υποκειμενικές δυσκολίες. Η προτεινόμενη...
14 Νοεμβρίου, 2020 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2020 - 23:24

Σταθερή και υπό έλεγχο η κατάσταση του Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Σταθερή και υπό έλεγχο η κατάσταση του Πατριάρχη Σερβίας

Στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Karaburma νοσηλεύεται ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοίό. 

Σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν, η κατάστασή του μέχρι στιγμής είναι καλή, σταθερή και υπό έλεγχο.

«Η παροδική κατάσταση του πυρετού καταγράφηκε πριν από δύο ημέρες, και μετά από αυτό ο Μακαριώτατος ήταν απύρετος και χωρίς υποκειμενικές δυσκολίες. Η προτεινόμενη θεραπεία για τον Σέρβο Πατριάρχη κ.κ. Ειρηναίο πραγματοποιείται σύμφωνα με το πρωτόκολλο για τη θεραπεία ασθενών με COVID 19, ενώ παράλληλα λαμβάνει θεραπεία και για άλλες χρόνιες παθήσεις του».

Το ανακοινωθέν υπογράφει ο Διοικητής του νοσοκομείου, Συνταγματάρχης Επίκουρος Καθηγητής Δρ Ίβο Ούντοβιτς

Πηγή: spc.rs

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε καλή κατάσταση ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων