04/06/2024 04/06/2024 Στη Γερμανία θα μεταβεί το διήμερο 22-23 Ιουνίου ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Επισκοπή εν Ντίσελντορφ και Γερμανία.  Η επίσημη υποδοχή του Μακαριωτάτου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 22 Ιουνίου, από τον Επίσκοπο κ. Γρηγόριο, τον κλήρο και το σερβικό ποίμνιο. Την ίδια ημέρα ο κ.κ. Πορφύριος θα τελέσει...
04 Ιουνίου, 2024 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024 - 12:04

Στη Γερμανία θα μεταβεί ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος

Διαδώστε:
Στη Γερμανία θα μεταβεί ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος

Στη Γερμανία θα μεταβεί το διήμερο 22-23 Ιουνίου ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Επισκοπή εν Ντίσελντορφ και Γερμανία. 

Η επίσημη υποδοχή του Μακαριωτάτου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 22 Ιουνίου, από τον Επίσκοπο κ. Γρηγόριο, τον κλήρο και το σερβικό ποίμνιο. Την ίδια ημέρα ο κ.κ. Πορφύριος θα τελέσει μνημόσυνο στο κοιμητήριο του Όλσντορφ, ενώ σύμφωνα με το TV Hram πρόκειται να υλοποιηθεί συμφωνία προκειμένου να διατεθεί οικόπεδο στο Αμβούργο για την ταφή των ενοριτών της Σερβικής Επισκοπής στη Γερμανία.

Την Κυριακή, 23 Ιουνίου, ο Πατριάρχης Σερβίας θα τελέσει τα εγκαίνια του Ναού του Αγίου Μιχαήλ στο Αμβούργο και την πρώτη Θεία Λειτουργία στον ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων