29/04/2022 29/04/2022 Επίσημη επίσκεψη στην Επισκοπή Σουμαδίας πραγματοποιεί από χθες το πρωί ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Θερμή υποδοχή του επεφύλαξαν στην είσοδο του Καθεδρικού ναού στο Κραγκούγιεβατς, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, ο Πανιερώατος Επίσκοπος κ. Ιωάννης, ο ιερός κλήρος και πλήθων πιστών.  Το απόγευμα της ίδιας ημέρα ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε τη Νομική Σχολή του...
29 Απριλίου, 2022 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2022 - 9:06

Στη Νομική Σχολή του Κραγκούγιεβατς ο Πατριάρχης Σερβίας

Διαδώστε:
Στη Νομική Σχολή του Κραγκούγιεβατς ο Πατριάρχης Σερβίας

Επίσημη επίσκεψη στην Επισκοπή Σουμαδίας πραγματοποιεί από χθες το πρωί ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Θερμή υποδοχή του επεφύλαξαν στην είσοδο του Καθεδρικού ναού στο Κραγκούγιεβατς, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, ο Πανιερώατος Επίσκοπος κ. Ιωάννης, ο ιερός κλήρος και πλήθων πιστών. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρα ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε τη Νομική Σχολή του Κράγιεβατς κατόπιον πρόσκλησης που του είχαν απευθύνει καθηγητές και φοιτητές, με το αμφιθέατρο της Σχολής να μοιάζει μικρό για να χωρέσει τους συμμετέχοντες, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα.

Εκτός από τους πολυάριθμους φοιτητές και καθηγητές, στη διάλεξη παρέστησαν ο Επίσκοπος Σουμαδίας κ. Ιωάννης, ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής, Καθηγητής Ντράγκαν Βούτσισιτς, καθώς και εκπρόσωποι αρχών της πόλης και πολιτιστικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Μετά τη διάλεξη, η οποία είχε ως κεντρικό τίτλο “Ο άνθρωπος της πίστης”, ο Προκαθήμενος της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας συνομίλησε με φοιτητές και καθηγητές και ενημερώθηκε για το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων