27/04/2021 27/04/2021 Στην Ακολουθία του Νυμφίου που τελέστηκε στο παρεκκλήσιο της Θεολογικής Σχολής του Βελιγραδίου, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, χοροστάτησε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 26 Απριλίου, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Ο Μακαριώτατος είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα και άλλη επίσκεψη στη Σχολή κατά την οποία είχε τονίσει προς τους φοιτητές πως το...
27 Απριλίου, 2021 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2021 - 9:13

Στη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου ο Σερβίας Πορφύριος

Διαδώστε:
Στη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου ο Σερβίας Πορφύριος

Στην Ακολουθία του Νυμφίου που τελέστηκε στο παρεκκλήσιο της Θεολογικής Σχολής του Βελιγραδίου, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, χοροστάτησε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 26 Απριλίου, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Ο Μακαριώτατος είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα και άλλη επίσκεψη στη Σχολή κατά την οποία είχε τονίσει προς τους φοιτητές πως το ίδρυμα αυτό αποτελεί την παραγωγική ρίζα της Εκκλησίας εν Σερβία.

Μετά το πέρας της χθεσινής ακολουθίας ο Μακαριώτατος προέτρεψε τους φοιτητές να πορευθούν προς το Πάθος του Κυρίου με ταπείνωση και να βιώσουν το χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων