04/12/2020 04/12/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος εισήχθη σήμερα το απόγευμα σε κλινική αναφοράς για τον Covid του Βελιγραδίου αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Πατριαρχείο της Σερβίας. Ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος μετά την κοίμηση του Πατριάρχη των Σέρβων κυρού Ειρηναίου, στις 20 Νοεμβρίου, έχει οριστεί τοποτηρητής του πατριαρχικού θρόνου...
04 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2020 - 22:36

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο τοποτηρητής του Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο τοποτηρητής του Πατρ. Σερβίας

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δαμπροβοσνίας κ. Χρυσόστομος εισήχθη σήμερα το απόγευμα σε κλινική αναφοράς για τον Covid του Βελιγραδίου αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Πατριαρχείο της Σερβίας.

Ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος μετά την κοίμηση του Πατριάρχη των Σέρβων κυρού Ειρηναίου, στις 20 Νοεμβρίου, έχει οριστεί τοποτηρητής του πατριαρχικού θρόνου από την Σύνοδο της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση ο Σεβασμιώτατος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βελιγραδίου “Dragisa Misovic”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων