17/12/2020 17/12/2020 “Ο χρόνος που πέρασα δίπλα στον μακαριστό Μητροπολίτη Αμφιλόχιο αποτέλεσε για μένα μια μεγάλη πνευματική ανάταση και άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στη μνήμη μου. Για μένα, η εκδημία του σηματοδότησε την αποχώρηση πνευματικού πατέρα μιας ολόκληρης εποχής”, δήλωσε η υπουργός Υγείας, του Μαυροβουνίου Δρ. Jelena Borovinić Bojović, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι ήταν στο πλευρό...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 9:07

“Στο πλευρό του μακαριστού Μητρ. Μαυροβουνίου”

Διαδώστε:
“Στο πλευρό του μακαριστού Μητρ. Μαυροβουνίου”

“Ο χρόνος που πέρασα δίπλα στον μακαριστό Μητροπολίτη Αμφιλόχιο αποτέλεσε για μένα μια μεγάλη πνευματική ανάταση και άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στη μνήμη μου. Για μένα, η εκδημία του σηματοδότησε την αποχώρηση πνευματικού πατέρα μιας ολόκληρης εποχής”, δήλωσε η υπουργός Υγείας, του Μαυροβουνίου Δρ. Jelena Borovinić Bojović, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι ήταν στο πλευρό του μακαριστού Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλοχίου, τις τελευταίες ώρες της ζωής του ήταν μεγάλη “ευθύνη και τιμή”

Μιλώντας στην διαδικτυακή πύλη IN4S, τόνισε ότι ως γιατρός, ως άνθρωπος αλλά και ως υπουργός Υγείας θα προσπαθήσει να βελτιώσει την υγειονομική περίθαλψη του Μαυροβουνίου
“Πρέπει να αποκαταστήσουμε την κλονισμένη εμπιστοσύνη των πολιτών στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Υπάρχει ποιότητα, υπάρχει μεγάλη θυσία μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγείας. Πιστεύω ότι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την υπάρχουσα επιδημιολογική κρίση και να βγούμε ισχυρότεροι, πιο ώριμοι και καλύτεροι », δήλωσε ο Υπουργός Υγείας.
Επίσης, σε δηλώσεις της στο τηλεοπτικό δίκτυο Vijesti, απαντώντας στο ερώτημα εάν το νέο μέτρο που απαγορεύει το άγγιγμα και οποιαδήποτε φυσική επαφή με αντικείμενα κοινής χρήσης ισχύει και για τη Θεία Κοινωνία, η Υπουργός Υγείας είπε ότι δεν ισχύει: “Η Θεία Κοινωνία είναι ένα Ιερό Μυστήριο” τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων