10/07/2023 10/07/2023 Την ευλογία και χαρά να επικοινωνήσουν με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο είχαν χθες, Κυριακή Ε’ Ματθαίου, 9 Ιουλίου, Ορθόδοξοι πιστοί στο Ζάγκρεμπ. Ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε για ακόμη μία φορά μετά την εκλογή την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως την οποία διαποίμανε επί σειρά ετών αφήνοντας πλούσιο ποιμαντικό και πνευματικό έργο το οποίο συνεχίζει από τον...
10 Ιουλίου, 2023 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2023 - 19:27

Στο Ζάγκρεμπ ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος

Διαδώστε:
Στο Ζάγκρεμπ ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος

Την ευλογία και χαρά να επικοινωνήσουν με τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο είχαν χθες, Κυριακή Ε’ Ματθαίου, 9 Ιουλίου, Ορθόδοξοι πιστοί στο Ζάγκρεμπ.

Ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε για ακόμη μία φορά μετά την εκλογή την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως την οποία διαποίμανε επί σειρά ετών αφήνοντας πλούσιο ποιμαντικό και πνευματικό έργο το οποίο συνεχίζει από τον θρόνο του Αγίου Σάββα.

Ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πρωτεύουσα της Κροατίας, όπου κήρυξε και τον θείο λόγο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πιστοί έσπευσαν να λάβουν την ευχή του Μακαριωτάτου ενώ ο ίδιος είχε σύντομη συνομιλία μαζί τους.

Πηγή: tvhram.rs

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων