04/02/2022 04/02/2022 Την  ευχή του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου έλαβαν οι νέοι Πρέσβεις της Σερβίας σε Λευκορωσία, το Βέλγιο, την Αυστραλία και την Αίγυπτο λίγο πριν αναχωρήσουν για να αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα. Μετά το καλωσόρισμα και την ανταλλαγή απόψεων ο Μακαριώτατος επεσήμανε στους διπλωμάτες ότι η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία, από τον ιδρυτή της Άγιο Σάββα,...
04 Φεβρουαρίου, 2022 - 8:29
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2022 - 8:14

Στον Πατριάρχη Πορφύριο Σέρβοι Διπλωμάτες

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Πορφύριο Σέρβοι Διπλωμάτες

Την  ευχή του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου έλαβαν οι νέοι Πρέσβεις της Σερβίας σε Λευκορωσία, το Βέλγιο, την Αυστραλία και την Αίγυπτο λίγο πριν αναχωρήσουν για να αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα.

Μετά το καλωσόρισμα και την ανταλλαγή απόψεων ο Μακαριώτατος επεσήμανε στους διπλωμάτες ότι η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία, από τον ιδρυτή της Άγιο Σάββα, έχει καλλιεργήσει μια παράδοση ανοιχτού και ειλικρινούς διαθρησκευτικού διαλόγου. Έτσι και στις μέρες μας η Εκκλησία παρέχει υποστήριξη σε κάθε μορφή εμβάθυνσης της συνεργασίας μεταξύ των λαών, των εκκλησιών και των θρησκευτικών κοινοτήτων.

Από την πλευρά τους οι Πρεσβευτές ευχαρίστησαν τον Προκαθήμενο της Σερβικής Εκκλησίας και τόνισαν ότι θα είναι στη διάθεσή του για κάθε μορφή συνεργασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων