18/06/2022 18/06/2022 Τον απερχόμενο Πρέσβη της Γερμανίας στο Βελιγράδι, Thomas Schib, υποδέχθηκε χθες, 17 Ιουνίου 2022, στο Πατριαρχικό Μέγαρο, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. Κατά την αποχαιρετιστήρια συνάντησή τους, ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ευχαρίστησε τον κ. Πρέσβη για τη συνεργασία του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη μελλοντική του διπλωματική αποστολή. Στην υποδοχή του...
18 Ιουνίου, 2022 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 10:53

Στον Πατριάρχη Σερβίας ο απερχόμενος Γερμανός Πρέσβης στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Σερβίας ο απερχόμενος Γερμανός Πρέσβης στο Βελιγράδι

Τον απερχόμενο Πρέσβη της Γερμανίας στο Βελιγράδι, Thomas Schib, υποδέχθηκε χθες, 17 Ιουνίου 2022, στο Πατριαρχικό Μέγαρο, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.

Κατά την αποχαιρετιστήρια συνάντησή τους, ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ευχαρίστησε τον κ. Πρέσβη για τη συνεργασία του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη μελλοντική του διπλωματική αποστολή. Στην υποδοχή του Γερμανού Πρέσβη παρέστη και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μάρτσας κ. Σάββας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων