12/11/2019 12/11/2019 Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ Ειρηναίο επισκέφθηκαν Αμερικανοί διπλωμάτες στην έδρα του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι, χθες Δευτέρα 11 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών για τις θρησκευτικές ελευθερίες Σάμ Μπράουνμπακ, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη των ΗΠΑ στη Σερβία Άντονι Γκόρφεϊ. Στο επίκεντρο της συζήτησης των δυο πλευρών τέθηκαν επίκαιρα ζητήματα ενώ...
12 Νοεμβρίου, 2019 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2019 - 9:08

Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Σάμ Μπράουνμπακ

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Σερβίας ο Σάμ Μπράουνμπακ

Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ Ειρηναίο επισκέφθηκαν Αμερικανοί διπλωμάτες στην έδρα του Πατριαρχείου στο Βελιγράδι, χθες Δευτέρα 11 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών για τις θρησκευτικές ελευθερίες Σάμ Μπράουνμπακ, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη των ΗΠΑ στη Σερβία Άντονι Γκόρφεϊ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δυο πλευρών τέθηκαν επίκαιρα ζητήματα ενώ συζητήθηκε και το θέμα της θρησκευτικής ελευθερίας στο Κοσσυφοπέδιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων