09/09/2024 09/09/2024 Το εκκλησιαστικό συγκρότημα Ντόμπρι Ποτόκ στην περιοχή Κρουπάνι επισκέφθηκαν ο Επίσκοπος Σάμπατς κ. Ιερόθεος και ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Ο Πανιερώτατος ξενάγησε τον Σέρβο Πρόεδρο στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ενώ τον ενημέρωσε επίσης για τα εκκλησιαστικά κειμήλια και τα μουσειακά εκθέματα  τα οποία βρίσκονται στο συγκρότημα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση...
09 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2024 - 12:32

Συνάντηση Επισκόπου Σάμπατς Ιεροθέου με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς

Διαδώστε:
Συνάντηση Επισκόπου Σάμπατς Ιεροθέου με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς

Το εκκλησιαστικό συγκρότημα Ντόμπρι Ποτόκ στην περιοχή Κρουπάνι επισκέφθηκαν ο Επίσκοπος Σάμπατς κ. Ιερόθεος και ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο Πανιερώτατος ξενάγησε τον Σέρβο Πρόεδρο στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ενώ τον ενημέρωσε επίσης για τα εκκλησιαστικά κειμήλια και τα μουσειακά εκθέματα  τα οποία βρίσκονται στο συγκρότημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επισκοπής Σάμπατς, ακολούθησε μια ευχάριστη και εγκάρδια συνομιλία, με τους συνομιλητές να στέκονται στην αγαστή συνεργασία κράτους και Εκκλησίας, οι οποίοι αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες του σερβικού λαού, καθώς και την αναγκαιότητα και σημασία της συνέχισης της βελτίωσης αυτής της σχέσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων