05/04/2022 05/04/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι την Πρέσβειρα της Σουηδίας στην Σερβία, Ανίκα Μπεν Νταβίντ, στις 4 Απριλίου 2022.  Σε μια εγκάρδια και φιλική συνομιλία, ο Πατριάρχης Πορφύριος τόνισε την ανάγκη για διάλογο και αλληλοσεβασμό, που αποτελούν θεμέλια πρωτίστως των πνευματικών και πολιτιστικών αξιών κι δευτερευόντως της πολιτικής και...
05 Απριλίου, 2022 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2022 - 17:35

Συνάντηση Πατριάρχη Σερβίας με την Πρέσβειρα της Σουηδίας στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Σερβίας με την Πρέσβειρα της Σουηδίας στο Βελιγράδι

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος υποδέχθηκε στο Πατριαρχικό Μέγαρο στο Βελιγράδι την Πρέσβειρα της Σουηδίας στην Σερβία, Ανίκα Μπεν Νταβίντ, στις 4 Απριλίου 2022. 

Σε μια εγκάρδια και φιλική συνομιλία, ο Πατριάρχης Πορφύριος τόνισε την ανάγκη για διάλογο και αλληλοσεβασμό, που αποτελούν θεμέλια πρωτίστως των πνευματικών και πολιτιστικών αξιών κι δευτερευόντως της πολιτικής και της οικονομίας.

Η Πρέσβειρα ευχαρίστησε τον Πατριάρχη και εξέφρασε τη μεγάλη της επιθυμία να φέρει τις σχέσεις του σερβικού με τον σουηδικό λαό όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πνευματικές αξίες. «Μια τέτοια σχέση, εμποτισμένη με τις αρχές του Ευαγγελίου, εγγυάται αγάπη, σεβασμό και γόνιμο διάλογο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων