15/07/2023 16/07/2023 Συνάντηση με φοιτητές θεολογίας της Ιεράς Επισκοπής Σάμπατς είχε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Σάμπατς κ. Ιερόθεος στην Επισκοπική Κατοικία την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023. Μιλώντας στους φοιτητές ο Πανιερώτατος τόνισε τη σημασία της εκπαίδευσης και επεσήμανε την ανάγκη διαμόρφωσης της προσωπικότητας των νέων στις Θεολογικές Σχολές οι οποίες στοχεύουν στην προετοιμασία τους για τη θρησκευτική διδασκαλία...
15 Ιουλίου, 2023 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2023 - 3:00

Συνάντηση του Επισκόπου Σάμπατς με φοιτητές θεολογίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Επισκόπου Σάμπατς με φοιτητές θεολογίας

Συνάντηση με φοιτητές θεολογίας της Ιεράς Επισκοπής Σάμπατς είχε ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Σάμπατς κ. Ιερόθεος στην Επισκοπική Κατοικία την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023.

Μιλώντας στους φοιτητές ο Πανιερώτατος τόνισε τη σημασία της εκπαίδευσης και επεσήμανε την ανάγκη διαμόρφωσης της προσωπικότητας των νέων στις Θεολογικές Σχολές οι οποίες στοχεύουν στην προετοιμασία τους για τη θρησκευτική διδασκαλία και την ιερωσύνη.

‍Στο τέλος της συνάντησης, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος κ. Ιερόθεος ευλόγησε τους φοιτητές, ενώ παράλληλα τους έδωσε δώρα εκφράζοντας ευχές για κάθε επιτυχία στη συνέχεια των σπουδών τους και να εκπροσωπούν την Εκκλησία του Χριστού και την Επισκοπή Σάμπατς με αξιοπρέπεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων