11/01/2022 11/01/2022 Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριο σύμφωνα με ανακοίνωση του Πατριαρχείου. Ο Μακαριώτατος έχει ήπια συμπτώματα και θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών. Έτσι, για τις επόμενες ημέρες αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις του Πατριάρχη ο οποίος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον...
11 Ιανουαρίου, 2022 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2022 - 20:12

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πατριάρχης Σερβίας

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Πατριάρχης Σερβίας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριο σύμφωνα με ανακοίνωση του Πατριαρχείου.

Ο Μακαριώτατος έχει ήπια συμπτώματα και θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών. Έτσι, για τις επόμενες ημέρες αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις του Πατριάρχη ο οποίος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

“Ο Μακαριώτατος έχει πολύ ήπια συμπτώματα. Του έχει συνταγογραφηθεί η κατάλληλη θεραπεία και σέβεται όλα τα επιδημιολογικά μέτρα. Μέσω της τεχνολογίας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με συνεργάτες και εκτελεί τα διοικητικά καθήκοντα κανονικά. Επίσης, δεν παύει να στηρίζει με προσευχή τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό στο έργο τους και προσεύχεται ιδιαίτερα για την ίαση όλων όσων επλήγησαν από την επιδημία. Ο Πατριάρχης εκφράζει τη λύπη του που οι δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετείχε αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πατριαρχείου Σερβίας.

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχές Αρχιεπισκόπου στον Πατριάρχη Σερβίας για ταχεία ανάρρωση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων