26/03/2021 26/03/2021 Με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου τελέστηκε χθες δοξολογία στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Συμεών του Μυροβλύτη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στη δοξολογία αυτή, η οποία τελείται κάθε χρόνο εδώ και περίπου πέντε δεκαετίες, παραβρέθηκαν οι Πρέσβεις της Ελληνικής Δημοκρατίας, Γιώργος Διακοφοτάκης και της Κύπρου Δημήτριος Α. Θεοφυλάκτου με τους...
26 Μαρτίου, 2021 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2021 - 8:04

Το Πατριαρχείο Σερβίας τίμησε το 1821

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Σερβίας τίμησε το 1821

Με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου τελέστηκε χθες δοξολογία στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Συμεών του Μυροβλύτη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Στη δοξολογία αυτή, η οποία τελείται κάθε χρόνο εδώ και περίπου πέντε δεκαετίες, παραβρέθηκαν οι Πρέσβεις της Ελληνικής Δημοκρατίας, Γιώργος Διακοφοτάκης και της Κύπρου Δημήτριος Α. Θεοφυλάκτου με τους συνεργάτες τους.
Μετά την τελετή, ο Πατριάρχης Πορφύριος παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των πρέσβεων και των συνεργατών τους, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης μέλη της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων.
Οι πρεσβευτές της Ελλάδας και της Κύπρου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας για την υποδοχή αυτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων