12/04/2022 12/04/2022 Στην τακτική διακλαδική άσκηση που διοργάνωσε η 3η Ταξιαρχία Χερσαίων Δυνάμεων του Σερβικού Στρατού έλαβαν μέρος κληρικοί ύστερα από ευλογία τουΠανιερωτάτου Επισκόπου Νις κ. Αρσενίου, υπεύθυνου του Πατριαρχείου Σερβίας για τη συνεργασία με τη Θρησκευτική Υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.  Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και της εκπαίδευσης, δημιουργήθηκε ένας χώρος λατρείας σε συνθήκες...
12 Απριλίου, 2022 - 10:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2022 - 10:41

Χώρος λατρείας σε συνθήκες πεδίου μάχης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Χώρος λατρείας σε συνθήκες πεδίου μάχης (ΦΩΤΟ)

Στην τακτική διακλαδική άσκηση που διοργάνωσε η 3η Ταξιαρχία Χερσαίων Δυνάμεων του Σερβικού Στρατού έλαβαν μέρος κληρικοί ύστερα από ευλογία τουΠανιερωτάτου Επισκόπου Νις κ. Αρσενίου, υπεύθυνου του Πατριαρχείου Σερβίας για τη συνεργασία με τη Θρησκευτική Υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. 

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και της εκπαίδευσης, δημιουργήθηκε ένας χώρος λατρείας σε συνθήκες πεδίου στο γήπεδο του πεδίου όπου διεξήχθη η διακλαδική άσκηση. Ο χώρος έγινε προκειμένου σε αυτόν να καταφύγουν όσοι επιθυμούσαν να μετέχουν στις ιερές ακολουθίες της Εκκλησίας αλλά και για να προσευχηθούν.

Στην άσκηση συμμετείχαν πάνω από 1.000 μέλη του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της 72ης Ειδικής Ταξιαρχίας και της 63ης Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών. Οι στρατιωτικοί ιερείς της 3ης Ταξιαρχίας και του 31ου Τάγματος Πεζικού, Ιβάν Γκάνιτς και Σρντγιάν Βασίλιεβιτς , μαζί με τους βοηθούς τους, ευχαρίστησαν τον Θεό και παρείχαν πνευματική υποστήριξη στα μέλη του Σερβικού Στρατού με την τέλεση των ακολουθιών.

Φωτογραφίες: spc.sr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων