29/12/2023 15/05/2024 Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών παρά τον Πατριάρχη Αντιοχείας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Βασίλτσεφ έγινε δεκτός την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία στην κατοικία του στο Ασράφιε, στην Oρθόδοξη συνοικία της πρωτεύουσας του Λιβάνου. Ο π. Φίλιππος εξέφρασε τις θερμές ευχές του στον Σεβασμιώτατο με την ευκαιρία...
29 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024 - 16:51

Συνάντηση Μητροπολίτη Βηρυτού με εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Βηρυτού με εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας

Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών παρά τον Πατριάρχη Αντιοχείας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Βασίλτσεφ έγινε δεκτός την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία στην κατοικία του στο Ασράφιε, στην Oρθόδοξη συνοικία της πρωτεύουσας του Λιβάνου.

Ο π. Φίλιππος εξέφρασε τις θερμές ευχές του στον Σεβασμιώτατο με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων και του επέδωσε ενθύμιο, ψάλλοντας το απολυτίκιο, το κοντάκιο και το μεγαλυνάριο της εορτής.

Κατά την εκτεταμένη συνομιλία οι δύο πλευρές συζητήσαν θέματα συνεργασίας και αμοιβαίων επαφών μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Βηρυτού και του Μετοχίου του Πατριαρχείου Μόσχας, καθώς επίσης για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και την τέλεση των Iερών Aκολουθιών κατά τη διάρκεια των εορτών.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο επίτροπος του Μετοχίου του Πατριαρχείου Μόσχας στο Λίβανο Ν. Ζελένιν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων