26/07/2023 26/07/2023 Η Εκκλησία τιμά σήμερα, 26 Ιουλίου, τη μνήμη της Αγίας Παρασκευής.   Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv αφιερωματικά βίντεο στην Αγία, που σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση, είναι προστάτιδα των ματιών και σε αυτήν προσεύχονται όσοι έχουν πρόβλημα με την όρασή τους. Στις 10.50 και σε επανάληψη στις 18.50 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μύρων κ. Χρυσόστομος μιλά για το...
26 Ιουλίου, 2023 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 13:02

Αφιέρωμα στην Αγία Παρασκευή σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στην Αγία Παρασκευή σήμερα στην pemptousia.tv

Η Εκκλησία τιμά σήμερα, 26 Ιουλίου, τη μνήμη της Αγίας Παρασκευής.  

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv αφιερωματικά βίντεο στην Αγία, που σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση, είναι προστάτιδα των ματιών και σε αυτήν προσεύχονται όσοι έχουν πρόβλημα με την όρασή τους.

  • Στις 10.50 και σε επανάληψη στις 18.50 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μύρων κ. Χρυσόστομος μιλά για το Αγίασμα της Αγίας Παρασκευής στο Κασλί Τσεσμέ της Κωνσταντινούπολης.
  • Στις 16.05 ο εφημέριος του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Νέας Καλλιπόλεως Πειραιώς μας ξεναγεί στον Ιερό Ναό, περιγράφει την ιστορία του και παρουσιάζει τις προσπάθειες που γίνονται, ώστε ο ναός να αποτελέσει, όχι μόνον λατρευτικό αλλά και εκπαιδευτικό κέντρο της περιοχής. 
  • Στις 16.30 Ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Καββαδίας μιλάει για το βίο, το μαρτύριο και την αγιότητα της Αγίας Παρασκευής.
  • Στις 17.40 Ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Καββαδίας μιλάει για την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στον Ελικώνα και το ιεραποστολικό έργο της Γερόντισσας Αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων