29/09/2023 29/09/2023 Η Εικόνα της Παναγίας Πισιδιώτισσας φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, Νέας Ιωνίας και όπως μας λέει χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος του Ναού π. Θεόκλητος Μέντης, είναι προσφορά του Συνδέσμου Αλαγιωτών. Η ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει η παράσταση της βρεφοκρατούσας Θεοτόκου είναι ότι βαστάζει τον Χριστό με το αριστερό χέρι, ενώ με το δεξί χέρι ευλογεί....
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2023 - 11:46

Αφιέρωμα στην Παναγία Πισιδιώτισσα Νέας Ιωνίας, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στην Παναγία Πισιδιώτισσα Νέας Ιωνίας, σήμερα στην pemptousia.tv

Η Εικόνα της Παναγίας Πισιδιώτισσας φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, Νέας Ιωνίας και όπως μας λέει χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος του Ναού π. Θεόκλητος Μέντης, είναι προσφορά του Συνδέσμου Αλαγιωτών.

Η ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει η παράσταση της βρεφοκρατούσας Θεοτόκου είναι ότι βαστάζει τον Χριστό με το αριστερό χέρι, ενώ με το δεξί χέρι ευλογεί. Δείτε το αφιέρωμα στην εικόνα σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στην εκπομπή “ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ” στις 10.45 και σε επανάληψη στις 18.45.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων