13/04/2023 13/04/2023 Στις 13:25, η εκπομπή «Πειραιάς, το λιμάνι της ψυχής μας» της Pemptousia TV σήμερα είναι αφιερωμένη στο εμβληματικό μέγαρο, το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Ο Στέφανος Μίλεσης μάς ξεναγεί παρέα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του, Λευτέρη Γιοβανίδη, στο θέατρο και μαθαίνουμε την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του. Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά αποτέλεσε το κέντρο, όχι μόνο...
13 Απριλίου, 2023 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 12:36

Αφιέρωμα στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά στην εκπομπή «Πειραιάς, το λιμάνι της ψυχής μας» της Pemptousia TV

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά στην εκπομπή «Πειραιάς, το λιμάνι της ψυχής μας» της Pemptousia TV

Στις 13:25, η εκπομπή «Πειραιάς, το λιμάνι της ψυχής μας» της Pemptousia TV σήμερα είναι αφιερωμένη στο εμβληματικό μέγαρο, το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Ο Στέφανος Μίλεσης μάς ξεναγεί παρέα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του, Λευτέρη Γιοβανίδη, στο θέατρο και μαθαίνουμε την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του. Το Δημοτικό θέατρο Πειραιά αποτέλεσε το κέντρο, όχι μόνο του θεατρικού αλλά και του πολιτιστικού Πειραιά, σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε οι Πειραιώτες να αποκαλούν την κεντρική πλατεία της πόλης όχι με το επίσημο όνομά της, αλλά «πλατεία Δημοτικού Θεάτρου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων