25/10/2024 25/10/2024 Για τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Δημήτριο, τον Μυροβλύτη, κραταιό προστάτη και πολιούχο της Θεσσαλονίκης, η μνήμη του οποίου εορτάζεται στις 26 Οκτωβρίου, μας μιλάει ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Πέτικας, Προϊστάμενος του Προσκυνηματικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης. Όπως λέει ο π. Δαμασκηνός, πηγή ευλογίας και θαυμάτων αποτελούν τα χαριτόβρυτα λείψανα του Αγίου, τα οποία θησαυρίζονται σε αργυρά...
25 Οκτωβρίου, 2024 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2024 - 13:05

Αφιέρωμα στον Άγιο Δημήτριο Πολιούχο Θεσσαλονίκης στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον Άγιο Δημήτριο Πολιούχο Θεσσαλονίκης στην Pemptousia TV

Για τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Δημήτριο, τον Μυροβλύτη, κραταιό προστάτη και πολιούχο της Θεσσαλονίκης, η μνήμη του οποίου εορτάζεται στις 26 Οκτωβρίου, μας μιλάει ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Πέτικας, Προϊστάμενος του Προσκυνηματικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

Όπως λέει ο π. Δαμασκηνός, πηγή ευλογίας και θαυμάτων αποτελούν τα χαριτόβρυτα λείψανα του Αγίου, τα οποία θησαυρίζονται σε αργυρά λάρνακα στον ναό.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων