PEMPTOUSIA TV
26 Σεπτεμβρίου, 2023

Αφιέρωμα στον Ευαγγελιστή Ιωάννη τον Θεολόγο, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:

Σήμερα η Εκκλησία εορτάζει τη μετάσταση του Αγίου ενδόξου και πανευφήμου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε αφιερωματικά βίντεο.

*Μη χάσετε στις 16.05 την ομιλία του Αρχιμανδρίτη π. Αχίλλειου Τσούτσουρα, Ιεροκήρυκα της Ι.Μ. Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης με θέμα “Ιωάννης Θεολόγος, ο μαθητής της αγάπης”, στον Ιερό Ναό Αγ. Ελευθερίου Αχαρνών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

*Στις 17.40 την Υποδοχή της Εικόνας του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στον Άγιο Ελευθέριο. Με ευλάβεια και κατάνυξη υποδέχτηκαν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 ιερός κλήρος και πιστοί, τη νέα Βυζαντινή Εικόνα εκ παλαιού πρωτοτύπου, του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και Ευαγγελιστού, στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών – Αθηνών.

*Στις 17.45 στην εκπομπή «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας» το αφιέρωμα στην Ιερουσαλήμ του Αιγαίου, την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στο σπήλαιο της οποίας ακούστηκε η φωνή του Θεού και ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος κατέγραψε το ιερό κείμενο της “Αποκάλυψης”.

Διαδώστε: