02/08/2023 02/08/2023 Η Εκκλησία μας, σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου, τιμά την ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου και με την ευκαιρία η pemptousia.tv παρουσιάζει στις 16.05 ένα αφιέρωμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Νέα Σαφράμπολη Ν. Ιωνίας. Ο Ιερός Ναός του Αγίου Στεφάνου Νέας Ιωνίας είναι ιστορικής σημασίας καθώς έχει ανεγερθεί από τους απογόνους των...
02 Αυγούστου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2023 - 14:59

Aφιέρωμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Νέα Σαφράμπολη Ν. Ιωνίας, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Aφιέρωμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Νέα Σαφράμπολη Ν. Ιωνίας, σήμερα στην pemptousia.tv

Η Εκκλησία μας, σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου, τιμά την ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου και με την ευκαιρία η pemptousia.tv παρουσιάζει στις 16.05 ένα αφιέρωμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Νέα Σαφράμπολη Ν. Ιωνίας.

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Στεφάνου Νέας Ιωνίας είναι ιστορικής σημασίας καθώς έχει ανεγερθεί από τους απογόνους των προσφύγων της Σαφράμπολης του Εύξεινου Πόντου, οι οποίοι, μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, μετέφεραν το ιερό λείψανο, τη δεξιά κνήμη του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου από τον εκεί Ναό του Αγίου Στεφάνου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων