21/09/2023 21/09/2023 Σήμερα, η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Προφήτου Ιωνά και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να δείτε: Στις 16.30 την εκπομπή ‘’Θεολογία Γεγονότων’’ με θέμα «Ο προφήτης Ιωνάς» που παρουσιάζει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος. Η εκπομπή «Θεολογία των Γεγονότων» παρουσιάζει και αναλύει βασικά θέματα της Ορθόδοξης πίστης και ζωής, σε μία...
21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2023 - 10:44

Αφιέρωμα στον Προφήτη Ιωνά σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον Προφήτη Ιωνά σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv

Σήμερα, η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Προφήτου Ιωνά και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να δείτε:

Στις 16.30 την εκπομπή ‘’Θεολογία Γεγονότων’’ με θέμα «Ο προφήτης Ιωνάς» που παρουσιάζει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος. Η εκπομπή «Θεολογία των Γεγονότων» παρουσιάζει και αναλύει βασικά θέματα της Ορθόδοξης πίστης και ζωής, σε μία εποχή στην οποία υπάρχει σύγχυση ιδεών.

Στις 17.30 την εκπομπή ‘’Βίβλος Ζωής’’ με θέμα: “Προφήτης Ιωνάς: Η παγκοσμιότητα του Θεού”.

Με βάση τις επιστημονικές έρευνες καθηγητών των Βιβλικών Σπουδών αλλά και την προσέγγιση των Πατέρων της Εκκλησίας ο Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης καταθέτει τοποθετήσεις για το έργο των Προφητών και των Δικαίων της Παλαιάς Διαθήκης, η οποία δεν αποτελεί την ιστορία των Ιουδαίων αλλά την Αποκάλυψη του Θεού και τον λόγο περί του άσαρκου ακόμα Μεσσία!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων