09/08/2024 09/08/2024 Tο ντοκιμαντέρ “Γεθσημανή – ο Τάφος της Παναγίας”, μας μεταφέρει στην Αγία Γεθσημανή στην περιοχή των Ιεροσολύμων κοντά στο όρος των Ελαιών όπου εκοιμήθηκε και ετάφη η Υπεραγία Θεοτόκος . Μια σειρά γεγονότων σφράγισαν την περιοχή που σχετίζονται με την πορεία του Χριστού και της Παναγίας και μέχρι σήμερα είναι ένα από τα μέρη της...
09 Αυγούστου, 2024 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2024 - 10:26

Ανήμερα της Παναγίας δείτε το ντοκιμαντέρ “Γεθσημανή – Ο τάφος Της Παναγίας”

Διαδώστε:
Ανήμερα της Παναγίας δείτε το ντοκιμαντέρ “Γεθσημανή – Ο τάφος Της Παναγίας”

Tο ντοκιμαντέρ “Γεθσημανή – ο Τάφος της Παναγίας”, μας μεταφέρει στην Αγία Γεθσημανή στην περιοχή των Ιεροσολύμων κοντά στο όρος των Ελαιών όπου εκοιμήθηκε και ετάφη η Υπεραγία Θεοτόκος .

Μια σειρά γεγονότων σφράγισαν την περιοχή που σχετίζονται με την πορεία του Χριστού και της Παναγίας και μέχρι σήμερα είναι ένα από τα μέρη της Ιερουσαλήμ, με μεγάλη επισκεψιμότητα από όλο τον κόσμο.

Ανήμερα της Παναγίας δείτε στα Parapolitika.gr και στην pemptousia.tv το ντοκιμαντέρ που θα μας μεταφέρει στους τόπους αυτούς όπου έλαβαν χώρα γεγονότα που σφράγισαν την ανθρωπότητα με την υπογραφή της Μαρίας Γιαχνάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων