07/09/2023 07/09/2023 Βόλτα στο Πεδίον του Άρεως μας πηγαίνει σήμερα ο συγγραφέας Πάνος Αβραμόπουλος στην εκπομπή “Αθήνα, Χαρά της γης” που θα μεταδοθεί στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.35 & σε επανάληψη 21.35. Η εκπομπή αποτελεί ταξίδι στην ιστορική, πολιτισμική και κοινωνική ταυτότητα της Αθήνας, από τους αρχαίους χρόνους έως σήμερα με αναφορά σε πρόσωπα, μνημεία, γεγονότα,...
07 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2023 - 11:31

“Αθήνα, Χαρά της γης”: Βόλτα στο Πεδίον του Άρεως, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
“Αθήνα, Χαρά της γης”: Βόλτα στο Πεδίον του Άρεως, σήμερα στην pemptousia.tv

Βόλτα στο Πεδίον του Άρεως μας πηγαίνει σήμερα ο συγγραφέας Πάνος Αβραμόπουλος στην εκπομπή “Αθήνα, Χαρά της γης” που θα μεταδοθεί στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.35 & σε επανάληψη 21.35.

Η εκπομπή αποτελεί ταξίδι στην ιστορική, πολιτισμική και κοινωνική ταυτότητα της Αθήνας, από τους αρχαίους χρόνους έως σήμερα με αναφορά σε πρόσωπα, μνημεία, γεγονότα, οδωνύμια, μείζονα ιστορικά ορόσημα, υψηλού κύρους τοπόσημα, βυζαντινούς ναούς υψηλού αισθητικού κύρους και κάλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων