15/11/2023 15/11/2023 Χιλιάδες είναι οι πιστοί οι οποίοι καθημερινά προσέρχονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών προκειμένου να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, η οποία από το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, βρίσκεται προς προσκύνηση. Καθημερινά τελούνται ιερές ακολουθίες κατά τις οποίες, διαβάζεται δέηση ενώπιον της Τιμίας Κάρας προς ενίσχυση, ίαση και επιστηριγμό του...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 13:59
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023 - 14:11

Δέηση ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δέηση ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλιάδες είναι οι πιστοί οι οποίοι καθημερινά προσέρχονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών προκειμένου να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, η οποία από το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, βρίσκεται προς προσκύνηση. Καθημερινά τελούνται ιερές ακολουθίες κατά τις οποίες, διαβάζεται δέηση ενώπιον της Τιμίας Κάρας προς ενίσχυση, ίαση και επιστηριγμό του πιστού λαού. 

Κατά την ιερά αγρυπνία την οποία τέλεσε το βράδυ του Σαββάτου ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, ο οποίος κόμισε την Τιμία Κάρα, κατόπιν ευλογίας και αδείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ανέγνωσε δέηση.

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων