15/09/2023 15/09/2023 Παρακολουθήστε σήμερα στις 17:00 στην τηλεόραση της “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ” το τρίτο μέρος της συνέντευξης του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου. Ο Σεβασμιώτατος αναλύει την έννοια της αγιότητας στην ζωή των χριστιανών, σκιαγραφεί του Αγίους ως πρότυπα εν Χριστώ ανακαίνισης και όχι ως «ατσαλάκωτα» ηθικά πρόσωπα και επισημαίνει παρανοήσεις σχετικές με την αγιότητα και τι πρέπει να περιμένουμε...
15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 13:55

Δείτε σήμερα στην Pemptousia TV το τρίτο μέρος της συνέντευξης του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Δείτε σήμερα στην Pemptousia TV το τρίτο μέρος της συνέντευξης του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Παρακολουθήστε σήμερα στις 17:00 στην τηλεόραση της “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ” το τρίτο μέρος της συνέντευξης του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου.

Ο Σεβασμιώτατος αναλύει την έννοια της αγιότητας στην ζωή των χριστιανών, σκιαγραφεί του Αγίους ως πρότυπα εν Χριστώ ανακαίνισης και όχι ως «ατσαλάκωτα» ηθικά πρόσωπα και επισημαίνει παρανοήσεις σχετικές με την αγιότητα και τι πρέπει να περιμένουμε από τους Αγίους.

Μπορείτε να δείτε τα προηγούμενα μέρη της συνέντευξης, καθώς και πολλά άλλα βίντεο δωρεάν, στο ON DEMAND περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας, στον σύνδεσμο www.pemptousia.tv και πηγαίνοντας στις στήλες και στην κατηγορία Πνευματικός λόγος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων