10/02/2023 10/02/2023 Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους και η τηλεόραση της Πεμπτουσίας, παρουσιάζει αφιερώματα και ομιλίες για τον Άγιο. Στις 16:05 παρακολουθήστε την ομιλία του Αρχιμανδρίτη Νεκταρίου Κουρτίδη, εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Ν. Κρήνης, μετά τη Θεία Λειτουργία για τη γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους στο Ιερό Μετόχιο Αγίου Χαραλάμπους της...
10 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2023 - 14:46

Εκπομπές αφιερωμένες στον Άγιο Χαράλαμπο σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Εκπομπές αφιερωμένες στον Άγιο Χαράλαμπο σήμερα στην Pemptousia TV

Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους και η τηλεόραση της Πεμπτουσίας, παρουσιάζει αφιερώματα και ομιλίες για τον Άγιο.

Στις 16:05 παρακολουθήστε την ομιλία του Αρχιμανδρίτη Νεκταρίου Κουρτίδη, εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Ν. Κρήνης, μετά τη Θεία Λειτουργία για τη γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους στο Ιερό Μετόχιο Αγίου Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στη Θεσσαλονίκη, στις 10 Φεβρουαρίου 2020.

Στις 16:25 δείτε το αφιέρωμα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους της Ι. Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, με τίτλο: «Ο μεγάλος ‘’θησαυρός’’ του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους και το συνεχές θαύμα του Αγίου».

Ο Ναός «κρύβει» ένα μεγάλο θησαυρό, ένα μοναδικό ξυλόγλυπτο τέμπλο από καρυδιά και φύλλα χρυσού που φτιάχτηκε το 1827. Στέκει αγέρωχος εδώ και τρεις ολόκληρους αιώνες, ενώ πριν γίνει ενοριακός ήταν οικογενειακός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων