06/06/2024 06/06/2024 Πώς πρέπει να εκμεταλλευτεί στο ζευγάρι ο ένας την καλύτερη πνευματική καλλιέργεια του άλλου και όχι να την ζηλεύει; Τι γίνεται όταν αλλάζει η κατάσταση και μία είναι ο ένας καλά και την άλλη ο άλλος; Πώς θα βοηθήσει ο ένας τον άλλον; Λέτε ότι επαναλαμβάνουμε το προπατορικό αμάρτημα όταν λέμε ότι εσύ φταις και...
06 Ιουνίου, 2024 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 12:14

Εκπομπή Καρδιακός Λόγος – Πώς εξαγιάζεται η ίδια η αγάπη μέσα στον γάμο;

Διαδώστε:
Εκπομπή Καρδιακός Λόγος – Πώς εξαγιάζεται η ίδια η αγάπη μέσα στον γάμο;

Πώς πρέπει να εκμεταλλευτεί στο ζευγάρι ο ένας την καλύτερη πνευματική καλλιέργεια του άλλου και όχι να την ζηλεύει; Τι γίνεται όταν αλλάζει η κατάσταση και μία είναι ο ένας καλά και την άλλη ο άλλος; Πώς θα βοηθήσει ο ένας τον άλλον; Λέτε ότι επαναλαμβάνουμε το προπατορικό αμάρτημα όταν λέμε ότι εσύ φταις και πχ έκανες έτσι το γιο σου και δεν ακούει κανέναν. Τι εννοείτε; Άρα είναι παραλογισμός να λέμε στον άλλο εσύ φταίς; Οι απαντήσεις στη συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο, στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων