04/04/2023 04/04/2023 Δείτε σήμερα στην pemptousia.tv στις 13.00 & στις 21.00 την εκπομπή «Πατριδογνωσία» με θέμα «Μετασεισμικές γεωπολιτικές εξελίξεις – Ανάλυση». Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη – ανάλυση του στρατηγού Ανδρέα Μπλάνου με τον Στρατηγό Ιωάννη Μπαλτζώη, γεωπολιτικό αναλυτή και πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών, στην Πατριδογνωσία, με αφορμή τις επιπτώσεις από τους πρόσφατους ισχυρούς και καταστροφικούς σεισμούς σε Τουρκία,...
04 Απριλίου, 2023 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 12:23

Eκπομπή «Πατριδογνωσία» με θέμα «Μετασεισμικές γεωπολιτικές εξελίξεις – Ανάλυση»

Διαδώστε:
Eκπομπή «Πατριδογνωσία» με θέμα «Μετασεισμικές γεωπολιτικές εξελίξεις – Ανάλυση»

Δείτε σήμερα στην pemptousia.tv στις 13.00 & στις 21.00 την εκπομπή «Πατριδογνωσία» με θέμα «Μετασεισμικές γεωπολιτικές εξελίξεις – Ανάλυση».

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη – ανάλυση του στρατηγού Ανδρέα Μπλάνου με τον Στρατηγό Ιωάννη Μπαλτζώη, γεωπολιτικό αναλυτή και πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών, στην Πατριδογνωσία, με αφορμή τις επιπτώσεις από τους πρόσφατους ισχυρούς και καταστροφικούς σεισμούς σε Τουρκία, βόρεια Συρία και στην ευρύτερη περιοχή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων