19/07/2024 19/07/2024 Για τις έννοιες της αστοχία, του διαχωρισμού και της αντίστασης, σε σχέση με τον Θεό μιλάει σε αυτή την εκπομπή Υπέρ του Σύμπαντος Κόσμου ο αστροφυσικός Χρήστος Δημόπουλος. Εξηγεί γιατί η αμαρτία είναι ένας διαχωρισμός, αυτό που μας απομακρύνει από το Θεό. Γιατί η αμαρτία είναι μία αστοχία στον κεντρικό μας στόχο που είναι ο...
19 Ιουλίου, 2024 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2024 - 12:39

Εκπομπή “Υπέρ του Σύμπαντος Κόσμου”: Συσχετίσεις με τη μάζα (Α’ Μέρος)

Διαδώστε:
Εκπομπή “Υπέρ του Σύμπαντος Κόσμου”: Συσχετίσεις με τη μάζα (Α’ Μέρος)

Για τις έννοιες της αστοχία, του διαχωρισμού και της αντίστασης, σε σχέση με τον Θεό μιλάει σε αυτή την εκπομπή Υπέρ του Σύμπαντος Κόσμου ο αστροφυσικός Χρήστος Δημόπουλος.

Εξηγεί γιατί η αμαρτία είναι ένας διαχωρισμός, αυτό που μας απομακρύνει από το Θεό. Γιατί η αμαρτία είναι μία αστοχία στον κεντρικό μας στόχο που είναι ο Θεός. Γιατί η αμαρτία είναι αυτό που μας φέρνει αντίσταση στον δρόμο μας προς τον Θεό. Γιατί, τέλος, η αμαρτία είναι η παρεκτροπή μίας φυσικής κατάστασης, που δημιουργήθηκε από τον Θεό, σε παρά φύση κατάσταση.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων