28/05/2024 28/05/2024 Στην εκπομπή της Pemptousia TV “Ελληνικές Μουσικές Διαδρομές”, με τον Πρωτοψάλτη και Καθηγητή της Βυζαντινής Μουσικής, Άκη Ν. Λιλιόπουλο, καλεσμένος είναι ο Πρωτοψάλτης Γεώργιος Φανάρας, ο οποίος ξεκινά μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, για την αγάπη του για τη βυζαντινή μουσική, αλλά και τη σχέση του με τον μεγάλο δάσκαλο της Ψαλτικής,...
28 Μαΐου, 2024 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 11:51

«Ελληνικές Μουσικές Διαδρομές» – Καλεσμένος ο Πρωτοψάλτης Γεώργιος Φανάρας

Διαδώστε:
«Ελληνικές Μουσικές Διαδρομές» – Καλεσμένος ο Πρωτοψάλτης Γεώργιος Φανάρας

Στην εκπομπή της Pemptousia TV “Ελληνικές Μουσικές Διαδρομές”, με τον Πρωτοψάλτη και Καθηγητή της Βυζαντινής Μουσικής, Άκη Ν. Λιλιόπουλο, καλεσμένος είναι ο Πρωτοψάλτης Γεώργιος Φανάρας, ο οποίος ξεκινά μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, για την αγάπη του για τη βυζαντινή μουσική, αλλά και τη σχέση του με τον μεγάλο δάσκαλο της Ψαλτικής, τον μακαριστό Χαρίλαο Ταλιαδώρο.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

Μία εκπομπή για την Βυζαντινή Εκκλησιαστική Μουσική και την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Πρωτοψάλτης και Καθηγητής της Βυζαντινής Μουσικής, Άκης Ν. Λιλιόπουλος. Καλεσμένοι Άρχοντες Οφφικιάλιοι Πρωτοψάλτες, Μουσικοδιδάσκαλοι, Μαίστωρες, Υμνωδοί της Μ.τ.Χ.Ε., Πρωτοψάλτες, Λαμπαδάριοι, Μουσικόφιλοι. Παράλληλα η εκπομπή παρουσιάζει την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική με τραγούδια, σκοπούς και ρυθμούς του Ελληνισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων