11/11/2022 11/11/2022 Mη χάσετε σήμερα το δεύτερο μέρος της μουσικής παράστασης «Έλληνες και Φιλέλληνες» με έργα ξένων και Ελλήνων συνθετών που γράφτηκαν για τους Έλληνες. Η παράσταση έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ την οργάνωση είχαν το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, την Ιερά...
11 Νοεμβρίου, 2022 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2022 - 11:05

Έργα ξένων και Ελλήνων συνθετών που γράφτηκαν για τους Έλληνες, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Έργα ξένων και Ελλήνων συνθετών που γράφτηκαν για τους Έλληνες, σήμερα στην pemptousia.tv

Mη χάσετε σήμερα το δεύτερο μέρος της μουσικής παράστασης «Έλληνες και Φιλέλληνες» με έργα ξένων και Ελλήνων συνθετών που γράφτηκαν για τους Έλληνες. Η παράσταση έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ την οργάνωση είχαν το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, την Ιερά Μητρόπολη Νικαίας και την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Στο πρόγραμμα της  pemptousia.tv στις 10.30 και 18.30.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων