26/08/2022 26/08/2022 Σήμερα στις 20:10 παρακολουθήστε στην Pemptousia TV την εκπομπή «Γνωρίζω την Ελληνική μου Ταυτότητα», όπου σήμερα ο Εικαστικός και Συγγραφέας Βαγγέλης Παππάς μιλάει με θέμα: «Ελληνική Φιλοσοφία». Με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής για τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, κ. Παππάς, πραγματοποίησε σειρά διαλέξεων στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ...
26 Αυγούστου, 2022 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2022 - 19:19

«Γνωρίζω την Ελληνική μου Ταυτότητα» σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
«Γνωρίζω την Ελληνική μου Ταυτότητα» σήμερα στην Pemptousia TV

Σήμερα στις 20:10 παρακολουθήστε στην Pemptousia TV την εκπομπή «Γνωρίζω την Ελληνική μου Ταυτότητα», όπου σήμερα ο Εικαστικός και Συγγραφέας Βαγγέλης Παππάς μιλάει με θέμα: «Ελληνική Φιλοσοφία». Με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής για τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, κ. Παππάς, πραγματοποίησε σειρά διαλέξεων στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». Η ιστορία, η τέχνη, η πίστη, οι πατροπαράδοτες παραδόσεις μας, η αδιάπαυστη συνέχεια της γλώσσας και το ύφος των Ελλήνων, παρουσιάζονται μέσα από την αποκωδικοποίηση των μύθων, τις μεγάλες προσωπικότητες του γένους, τα ιστορικά γεγονότα και τον πολιτισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων