06/04/2023 06/04/2023 Στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00 στην εκπομπή «Καρδιακός Λόγος» της Pemptousia TV ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος μιλάει για την Ακολουθία του Αρραβώνα. Γιατί ρωτάει η Εκκλησία εάν θέλει ο γαμπρός την νύφη και η νύφη τον γαμπρό; Τι σημαίνει η απόλυτη ελευθερία μέσα στην πορεία του αρραβώνα και του γάμου έπειτα;...
06 Απριλίου, 2023 - 11:53

Η Ακολουθία του αρραβώνα σήμερα στην εκπομπή «Καρδιακός Λόγος» της Pemptousia TV

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του αρραβώνα σήμερα στην εκπομπή «Καρδιακός Λόγος» της Pemptousia TV

Στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00 στην εκπομπή «Καρδιακός Λόγος» της Pemptousia TV ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος μιλάει για την Ακολουθία του Αρραβώνα. Γιατί ρωτάει η Εκκλησία εάν θέλει ο γαμπρός την νύφη και η νύφη τον γαμπρό; Τι σημαίνει η απόλυτη ελευθερία μέσα στην πορεία του αρραβώνα και του γάμου έπειτα; Πώς νοείται στην ακολουθία του αρραβώνα η «σωτηρία» για το ζευγάρι; Σε αυτά τα ερωτήματα του Νίκου Γκουράρου απαντά σε αυτό το επεισόδιο του Καρδιακού Λόγου, ο Μητροπολίτης Λεμεσού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων