03/05/2024 05/05/2024 Παρακολουθήστε από το αρχείο της Πεμπτουσίας ένα αφιέρωμα στα έργα της αποκατάστασης, ενίσχυσης και συντήρησης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου. Το εμβληματικό αυτό έργο, προξένησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον μαζί με χαρά και συγκίνηση, και το είχε αναλάβει και εκτελέσει η ομάδα συντήρησης μνημείων του ΕΜΠ, με υπεύθυνη την καθηγήτρια Αντωνία Μοροπούλου. Κατά την διάρκεια...
03 Μαΐου, 2024 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2024 - 0:56

Η αναστήλωση του Παναγίου Τάφου στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Η αναστήλωση του Παναγίου Τάφου στην Pemptousia TV

Παρακολουθήστε από το αρχείο της Πεμπτουσίας ένα αφιέρωμα στα έργα της αποκατάστασης, ενίσχυσης και συντήρησης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου.

Το εμβληματικό αυτό έργο, προξένησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον μαζί με χαρά και συγκίνηση, και το είχε αναλάβει και εκτελέσει η ομάδα συντήρησης μνημείων του ΕΜΠ, με υπεύθυνη την καθηγήτρια Αντωνία Μοροπούλου. Κατά την διάρκεια των έργων η κ. Μοροπούλου είχε μιλήσει αποκλειστικά στην κάμερα της Πεμπτουσίας.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα στην Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων