06/06/2022 06/06/2022 Παρακολουθήστε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, στις 11.30 και στις 19.30 την εκπομπή «Ανθολόγιο Σύγχρονων Επιστημών του Σώματος» με θέμα «Η αντιοξειδωτική διατροφή σήμερα». Η εκπομπή αποσκοπεί στην αποτύπωση των σύγχρονων επιστημονικών προτάσεων με φυσικά μέσα που παρακολουθεί ή προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και αφορούν τον ανθρώπινο μεταβολισμό, σκιαγραφώντας δύο πολλά υποσχόμενους τομείς της...
06 Ιουνίου, 2022 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2022 - 11:42

«Η αντιοξειδωτική διατροφή σήμερα» στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
«Η αντιοξειδωτική διατροφή σήμερα» στην pemptousia.tv

Παρακολουθήστε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, στις 11.30 και στις 19.30 την εκπομπή «Ανθολόγιο Σύγχρονων Επιστημών του Σώματος» με θέμα «Η αντιοξειδωτική διατροφή σήμερα».

Η εκπομπή αποσκοπεί στην αποτύπωση των σύγχρονων επιστημονικών προτάσεων με φυσικά μέσα που παρακολουθεί ή προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και αφορούν τον ανθρώπινο μεταβολισμό, σκιαγραφώντας δύο πολλά υποσχόμενους τομείς της Ιατρικής, την προληπτική ιατρική και την ιατρική ακριβείας. Συντονίζει ο ειδικός σε θέματα μεταβολικής υγείας, Γιώργος Λέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων