19/10/2022 19/10/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους θα βρίσκεται από την 1η έως την 5η Νοεμβρίου 2022 η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Χοζοβιωτίσσης, επ΄ευκαιρίας της εορτής της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου. Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος θα λάβει χώρα την Τρίτη 1η Νοεμβρίου στις 17:00 στην πλατεία του Ι.Κ.Α. στο Νέο Κόσμο και θα...
19 Οκτωβρίου, 2022 - 21:38

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Χοζοβιωτίσσης στο Νέο Κόσμο – Κάλυψη από την Pemptousia TV

Διαδώστε:
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Χοζοβιωτίσσης στο Νέο Κόσμο – Κάλυψη από την Pemptousia TV

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους θα βρίσκεται από την 1η έως την 5η Νοεμβρίου 2022 η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Χοζοβιωτίσσης, επ΄ευκαιρίας της εορτής της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου.

Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος θα λάβει χώρα την Τρίτη 1η Νοεμβρίου στις 17:00 στην πλατεία του Ι.Κ.Α. στο Νέο Κόσμο και θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από την διαδικτυακή τηλεόραση Pemptousia TV.

Καθημερινά θα τελούνται ακολουθίες και Παρακλήσεις, ενώ την 1η και την 4η Νοεμβρίου θα τελεσθεί και αγρυπνία.

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός καθημερινά από τις 07:00 μέχρι τις 21:30 κατά τη διάρκεια της παραμονής της Ιεράς Εικόνος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων