21/07/2023 21/07/2023 Για την πορεία της στην τέχνη της ψαλτικής ως γυναίκα ιεροψάλτης αλλά και για τη συνεργασία της με προσωπικότητες της παραδοσιακής μουσικής, μιλά σήμερα στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” και στη Μαρία Γιαχνάκη, η Νεκταρία Καραντζή. Η εκπομπή θα προβληθεί στην Pemptousia.tv στις 14.10 και σε επανάληψη στις 22.10.  Η κ. Καραντζή αναφέρεται στη...
21 Ιουλίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2023 - 10:08

Η Νεκταρία Καραντζή σήμερα στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” και τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η Νεκταρία Καραντζή σήμερα στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” και τη Μαρία Γιαχνάκη

Για την πορεία της στην τέχνη της ψαλτικής ως γυναίκα ιεροψάλτης αλλά και για τη συνεργασία της με προσωπικότητες της παραδοσιακής μουσικής, μιλά σήμερα στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” και στη Μαρία Γιαχνάκη, η Νεκταρία Καραντζή. Η εκπομπή θα προβληθεί στην Pemptousia.tv στις 14.10 και σε επανάληψη στις 22.10.

Η κ. Καραντζή αναφέρεται στη σχέση της με τον Άγιο Πορφύριο και για όσα την καθοδήγησε ο ίδιος να κάνει, ενώ σχολιάζει τη θέση της γυναίκας στην ψαλτική και ιδιαίτερα στην κοινωνία.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα για τη γυναίκα και την ιεροψαλτική:

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας. Την εκπομπή της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκπομπές σε επανάληψη ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων