23/04/2024 23/04/2024 “Η νηστεία κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή” είναι το θέμα της εκπομπής Λειτουργία ΜεταΛειτουργία με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου.  «Οι Χριστιανοί ακολουθούμε την παράδοση της Εκκλησίας μας, η οποία ιστορικο-λειτουργικά τοποθετείται πάνω στις βάσεις τις οποίες χάραξε η Αγία μας Εκκλησία. Δεν κάνει ο καθένας κατά το δοκούν, ούτε υπερβολές, γιατί οι υπερβολές...
23 Απριλίου, 2024 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 12:42

“Λειτουργία ΜεταΛειτουργία”: Η νηστεία κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή

Διαδώστε:
“Λειτουργία ΜεταΛειτουργία”: Η νηστεία κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή

“Η νηστεία κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή” είναι το θέμα της εκπομπής Λειτουργία ΜεταΛειτουργία με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου. 

«Οι Χριστιανοί ακολουθούμε την παράδοση της Εκκλησίας μας, η οποία ιστορικο-λειτουργικά τοποθετείται πάνω στις βάσεις τις οποίες χάραξε η Αγία μας Εκκλησία. Δεν κάνει ο καθένας κατά το δοκούν, ούτε υπερβολές, γιατί οι υπερβολές οδηγούν πολλές φορές σε καταστάσεις οι οποίες δεν μπορούν να ελεγχθούν αργότερα μέσα στην Εκκλησία μας από τους ίδιος τους πιστούς, διότι μπαίνουν σε παρεκτροπές πολλές. Οπότε η Εκκλησία διατηρεί αυτή την αλάνθαστη πορεία στο θέμα της νηστείας και του νηστειοδρομίου που ακολουθούν οι πιστοί», λέει εισαγωγικά ο π. Θεμιστοκλής. Πατήστε ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε την εκπομπή στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων