23/08/2022 23/08/2022 Σήμερα στις 16.15 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μη χάσετε την «Υποδοχή  πιστού αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας στο Ηράκλειο». Μοναδικές στιγμές έζησε η Κρήτη με την έλευση της εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, στο Ηράκλειο, στις 13/5/2017. Το ακριβές αντίγραφο της εικόνας έφτασε στο αεροδρόμιο με ιδιωτική πτήση, συνοδεία του...
23 Αυγούστου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2022 - 16:03

Μη χάσετε στην Pemptousia.tv την «Υποδοχή πιστού αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας στο Ηράκλειο»

Διαδώστε:
Μη χάσετε στην Pemptousia.tv την «Υποδοχή πιστού αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας στο Ηράκλειο»

Σήμερα στις 16.15 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μη χάσετε την «Υποδοχή  πιστού αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας στο Ηράκλειο».

Μοναδικές στιγμές έζησε η Κρήτη με την έλευση της εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, στο Ηράκλειο, στις 13/5/2017.

Το ακριβές αντίγραφο της εικόνας έφτασε στο αεροδρόμιο με ιδιωτική πτήση, συνοδεία του Μητροπολίτη Μιλήτου κ. Απόστολου, εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Καθηγούμενου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων