12/06/2022 12/06/2022 Στις 12:35 μπορείτε να παρακολουθήσετε από την τηλεόραση της Πεμπτουσίας ένα Οδοιπορικό στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στη Λευκάδα. Η Μονή που βρίσκεται στο Λιβάδι Καρυάς της Λευκάδας «ξαναγεννήθηκε», αφού μετά από 90 χρόνια, έγινε η πρώτη Κουρά Μοναχού, ενώ παράλληλα μοναχοί έχουν έρθει στη Μονή προκειμένου να την επανδρώσουν έτσι ώστε να αποκτήσει...
12 Ιουνίου, 2022 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2022 - 10:26

Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV

Στις 12:35 μπορείτε να παρακολουθήσετε από την τηλεόραση της Πεμπτουσίας ένα Οδοιπορικό στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στη Λευκάδα. Η Μονή που βρίσκεται στο Λιβάδι Καρυάς της Λευκάδας «ξαναγεννήθηκε», αφού μετά από 90 χρόνια, έγινε η πρώτη Κουρά Μοναχού, ενώ παράλληλα μοναχοί έχουν έρθει στη Μονή προκειμένου να την επανδρώσουν έτσι ώστε να αποκτήσει και πάλι την παλιά της αίγλη.

Στις 13:30 και σε επανάληψη στις 19:00 στην εκπομπή Ανθολόγιο Σύγχρονων Επιστημών ο ειδικός σε θέματα μεταβολικής υγείας Γιώργος Λέων μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την αντιοξειδωτική διατροφή.

Στις 17:00 στην εκπομπή Θεολογία Γεγονότων ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος μιλάει με θέμα : Ο τριαδικός Θεός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων