12/09/2022 12/09/2022 Στις 16:50 ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αρχιμανδρίτης Ελισαίος, με τον λόγο του, διεισδύει στο μυστήριο του γάμου, τις σχέσεις των συζύγων, στα ζητήματα της τεκνογονίας και της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Μέσα από την πνευματική του αίσθηση προσφέρει μία αληθινά ορθόδοξη οπτική για τα φλέγοντα αυτά σύγχρονα ζητήματα. Στις 18:05 παρακολουθήστε αποσπάσματα από την...
12 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 15:50

Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV

Στις 16:50 ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αρχιμανδρίτης Ελισαίος, με τον λόγο του, διεισδύει στο μυστήριο του γάμου, τις σχέσεις των συζύγων, στα ζητήματα της τεκνογονίας και της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Μέσα από την πνευματική του αίσθηση προσφέρει μία αληθινά ορθόδοξη οπτική για τα φλέγοντα αυτά σύγχρονα ζητήματα.

Στις 18:05 παρακολουθήστε αποσπάσματα από την εκδήλωση βυζαντινής μουσικής “Η ψαλτική τέχνη πριν και μετά την άλωση”, που είχε πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινοπολιτών. Την εκδήλωση είχε παρουσιάσει ο Διδάκτωρ της Μουσικολογίας του Παν. Αθηνών Δημοσθένης Φιστουρής και προλογίσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος Κωνσταντίνος Πολίτης.

Στις 20:10 στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος αναλύει την Ευαγγελική Περικοπή της Δεσποτικής εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Την εκπομπή συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων