22/11/2022 22/11/2022 Τη μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου (Τσαλίκη), Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Οσίου Δαβίδ του Γέροντος εν Ευβοία εορτάζει σήμερα η Εκκλησία και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πλούσιο αφιέρωμα. Στις 15.50 & στις 23.50 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv το αφιέρωμα  στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη « Ένας ουράνιος άνθρωπος, ένας επίγειος άγγελος».  Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος...
22 Νοεμβρίου, 2022 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2022 - 11:31

Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV αφιερώματα στον Όσιο Ιάκωβο Τσαλίκη

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV αφιερώματα στον Όσιο Ιάκωβο Τσαλίκη

Τη μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιακώβου (Τσαλίκη), Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Οσίου Δαβίδ του Γέροντος εν Ευβοία εορτάζει σήμερα η Εκκλησία και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πλούσιο αφιέρωμα.

Στις 15.50 & στις 23.50 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv το αφιέρωμα  στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη « Ένας ουράνιος άνθρωπος, ένας επίγειος άγγελος».  Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος αναφέρεται σε στιγμές και γεγονότα από τη ζωή του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη.

Στις 18.05 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv το αφιέρωμα «Ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης και τα θαυμαστά γεγονότα»  όπου ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μακρυμάλλης, Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος, μιλά για την πνευματική σχέση που είχε με τον  Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη. Στην συνέντευξή του, αναφέρεται στα θαυμαστά γεγονότα που έζησε κοντά στον Άγιο αλλά και στις μαρτυρίες που του είχε καταθέσει ο Γέροντας στο Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ.

Στις 18.30 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv το αφιέρωμα « Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης, ο “Με συγχωρείτε”. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ,  Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ, μας μιλάει μέσα από κελάκι του Αγίου Ιακώβου για τον μακαριστό Γέροντα, για τα παιδικά του χρόνια στην Μικρά Ασία, για τον ξεριζωμό, για την κλίση του στην Ιεροσύνη και την ασκητική του ζωή καθώς και για τα πνευματικά γεγονότα της ζωής του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων