PEMPTOUSIA TV
19 Αυγούστου, 2022

Μην χάσετε σήμερα στην Pemtpousia TV

Διαδώστε:

Στις 16:35 στην τηλεόραση της Πεμτουσίας παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας Γέροντος Ελισαίου, ο οποίος μιλάει με θέμα: «Το θεμέλιο της πνευματικής ζωής και το μυστήριο της πνευματικής πατρότητας».

Στις 17:05 και στην εκπομπή «Η Δύναμη του Λόγου ο Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Γιάγκου, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγ. Θεοδώρας Θεσσαλονίκης σήμερα μιλάει με θέμα: «Όταν ο γάμος γεννά τον έρωτα».

Στις 18:45 μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή «1922- 2022: Ο ξεριζωμός και η αναγέννηση του Ελληνισμού της Ανατολής». Ο Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων, Συγγραφέας και ο Δημήτρης Σταθακόπουλος, Δρ. του Παντείου Πανεπιστημίου, Τουρκολόγος, συζητούν για τον ξεριζωμό και την αναγέννηση του Ελληνισμού της Ανατολής, στο πλαίσιο της ενότητας «Ελεύθεροι διάλογοι», του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει».

Στις 20:15 μην χάσετε το ντοκιμαντέρ για τον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή και τη συγκλονιστική ιστορία του ασκητού του Αγίου Όρους. Στο ντοκιμαντέρ περιγράφονται οι ασκητικοί αγώνες του Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή, στα ερημικότερα μέρη του Αγίου Όρους. Η ταινία γίνεται μοναδική, γιατί η ζωή του δραματοποιείται, με μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρεια, από τον Χολλυγουντιανό ηθοποιό Jonathan Jackson.

Διαδώστε: