PEMPTOUSIA TV
11 Ιουνίου, 2022

Μην χάσετε σήμερα το αφιέρωμα της Pemptousia TV στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό

Διαδώστε:

Στις 16:10 παρακολουθήστε στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας το αφιέρωμα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά, το οποίο και θεωρείται το “σπίτι” του, στη χώρα μας και βρίσκεται στην ιστορική Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Σαγματά.

Επίσης στις 19:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα στην ιστορική Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Σαγματά, ένα από τα αρχαιότερα μοναστήρια στον ελλαδικό χώρο, χτισμένη στην κορυφή του Σαγματίου όρους. Κτήτορας της μονής είναι ο Όσιος Κλήμης και χρηματοδότης ο αυτοκράτορας Αλέξιος Κομνηνός, ο οποίος με χρυσόβουλό του, το 1106, παραχώρησε ιδιαίτερα προνόμια στο μοναστήρι.

Στις 22:20 ο Πολιτιστικός Όμιλος ΔΩΔΩΝΗ παρουσιάζει αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο με χορό, μουσική και τραγούδι με τίτλο «Μένουμε πάντα παιδιά…». Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την παρουσία τους η Μεικτή Χορωδία του Ωδείου ΑΘΗΝΑ, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Δήμητρας Χανού και οι Ομάδες χορού της ΔΩΔΩΝΗΣ, υπό τη διδασκαλία της Λίλας Μαστρομανώλη, του Παύλου Γκολέμη και του Γιώργου Γκολέμη.

Διαδώστε: