16/11/2023 16/11/2023 Στην Αγιοκατάταξη του Γέροντα Γερβασίου Παρασκευόπουλου προέβη σήμερα η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Από το αρχείο της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος είχε μιλήσει για τον ηγιασμένο γέροντα π. Γερβάσιο Παρασκευόπουλο (1877 – 1964), τη ζωή και την ποιμαντική του διακονία στην Πάτρα, καθώς και για την υποβολή του...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 12:10

Ο ηγιασμένος π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος στη χορεία των Αγίων

Διαδώστε:
Ο ηγιασμένος π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος στη χορεία των Αγίων

Στην Αγιοκατάταξη του Γέροντα Γερβασίου Παρασκευόπουλου προέβη σήμερα η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Από το αρχείο της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος είχε μιλήσει για τον ηγιασμένο γέροντα π. Γερβάσιο Παρασκευόπουλο (1877 – 1964), τη ζωή και την ποιμαντική του διακονία στην Πάτρα, καθώς και για την υποβολή του σχετικού φακέλου προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο σχετικά με την πρόταση αγιοκατάταξης του.

Πατήστε στις εικόνες για να δείτε τα βίντεο:

Επίσης, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, απευθυνόμενος προς τους πατέρες και τους προσκυνητές στο Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, είχε αναφερθεί στον μακαριστό Γέροντα Γερβάσιο Παρασκευόπουλο και τον βίο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων