04/03/2022 04/03/2022 Σαν σήμερα το 1851 γεννήθηκε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες λογοτέχνες, γνωστός και ως «ο άγιος των ελληνικών γραμμάτων», «η κορυφή των κορυφών» κατά τον Καβάφη, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv τον ποιητή Άγγελο Καλογερόπουλο να παρουσιάζει την ενδιάθετη, στο έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, μουσική ως στοιχείο του κάλλους της τέχνης...
04 Μαρτίου, 2022 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2022 - 13:13

Ο μουσικός Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Ο μουσικός Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης σήμερα στην pemptousia.tv
Σαν σήμερα το 1851 γεννήθηκε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες λογοτέχνες, γνωστός και ως «ο άγιος των ελληνικών γραμμάτων», «η κορυφή των κορυφών» κατά τον Καβάφη, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv τον ποιητή Άγγελο Καλογερόπουλο να παρουσιάζει την ενδιάθετη, στο έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, μουσική ως στοιχείο του κάλλους της τέχνης του μεγάλου Σκιαθίτη στις 19:05, στην εκπομπή με τίτλο: «Ο μουσικός Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».
Λίγο νωρίτερα, στις 17:20, δείτε ακόμα μια εκπομπή για τον σπουδαίο λογοτέχνη, με τίτλο: «Στο κελλάκι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων