14/06/2022 14/06/2022 Στις Αγιολογικές Δέλτους της Εκκλησίας ενεγράφη σήμερα ο Όσιος Βησσαρίωνας ο Αγαθωνίτης με την είδηση να σκορπά χαρά και τις καμπάνες να ηχούν χαρμόσυνα στην περιοχή. Στο βίντεο της Pemptousia TV που ακολουθεί ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος, Αρχιμανδρίτης π. Γερμανός, μιλά στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο για την Οσιακή ζωή και τα θαυμαστά γεγονότα...
14 Ιουνίου, 2022 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2022 - 13:33

Ο βίος και τα θαυμαστά γεγονότα του Οσίου Βησσαρίωνα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Ο βίος και τα θαυμαστά γεγονότα του Οσίου Βησσαρίωνα στην Pemptousia TV

Στις Αγιολογικές Δέλτους της Εκκλησίας ενεγράφη σήμερα ο Όσιος Βησσαρίωνας ο Αγαθωνίτης με την είδηση να σκορπά χαρά και τις καμπάνες να ηχούν χαρμόσυνα στην περιοχή.

Στο βίντεο της Pemptousia TV που ακολουθεί ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος, Αρχιμανδρίτης π. Γερμανός, μιλά στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο για την Οσιακή ζωή και τα θαυμαστά γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του βίου του Οσίου Βησσαρίωνα, του οποίου το λείψανο βρέθηκε άφθαρτο στις 3 Μαρτίου 2006. Στο αφιέρωμα ο π. Βησσαρίωνας Ιερομόναχος περιγράφει τις στιγμές της ανακομιδής του αναλλοίωτου λειψάνου του χαρισματικού Γέροντος.

Πατήστε για να δείτε το αφιέρωμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων